Ferielejlighed

Ferielejlighed og overnatning nær Viborg og Skive

​Ny, lækker ferielejlighed udlejes – enten som bed and breakfast eller til overnatning med egen forplejning. Lejligheden kommer med fuldt udstyret køkken, og den består af et dobbeltværelse, køkken/alrum, stort badeværelse og mulighed for flere sovepladser på høj hems. 

Endvidere er der, tilhørende vores ferielejlighed, en terrasse med en lille grill og adgang til vores skønne, himmerlandske natur med marker med heste, bakker skov og egen sø.

Udover udlejning af ferielejlighed, tilbyder vi også opstaldning af heste og hestetransport i hele landet.

Kort afstand fra ferielejlighed til Limfjorden

Der er fra lejligheden blot kort afstand til Limfjorden og Lovns Bredning, hvorfor der er mulighed for både at bade og sejle, ligesom gode rideture i og langs fjorden er oplagt. I sommerhalvåret er der nemlig mulighed for at have hesten med på overnatning og eventuelt benytte vores dejlige, lyse ridehal nær vores ferielejlighed.

​Ferielejligheden ligger 25 km fra både Viborg og Skive centrum, så der er gode muligheder for at tage ind og besøge to danske byer, rig med historier og kultur.

Der er også mange andre muligheder for udflugter og aktiviteter i nærområder, eksempelvis cykelruter, mountainbikeruter og vandrestier, ligesom der også er mulighed for leje af kajakker med eller uden instruktør, fodboldgolf, tennis, svømmebad, golf og meget mere til.

​Priser for overnatning og leje af lejlighed

Prisen for hele overnatningen i vores ferielejlighed er fra kr. 600,- pr. døgn / overnatning, dog fra kr. 700,- i højsæsonen (juli-august).

Rabat indtræffer ved leje på over 3 dages overnatning.​

Kontakt os for mere information omkring overnatning

Kan du tænke dig at overnatte i en lækker ferielejlighed med flotte omgivelser tæt på Limfjorden? Ring eller kontakt os gerne på 20 14 04 62 eller info@stutterimr.dk for et tilbud på overnatning eller for at høre nærmere om vores ferielejlighed nær Viborg.