Stutteri MR tilbyder privat opstaldning af heste i hyggelige omgivelser nær Viborg og Skive ved Limfjorden. Vi har enkelte ledige bokse, hvor vi tilbyder opstaldning med fuldpasning inkl. havre, mineraler wraphø efter ædelyst, strøelse, ud og indlukning på fold samt brug af ridehus og udendørsbaner.

Vi har mange års erfaring med pasning af heste, og sørger for at opfylde hestens individuelle behov. Vi går nemlig højt op i, at give hestene de bedste mulige rammer for et godt ophold hos os. Derfor går hestene frit udenfor, så mange timer om dagen som muligt.

Få glæde af vores faciliteter

Vores vision er at skabe et område hvor du kan tilbringe tid sammen med din hest, i hyggelige omgivelser, og en god stemning. Og når du efterlader hesten hos os, kan du gøre det velvidende om, at den er i trygge hænder.

På hestestutteriet har vi desuden en lækker ridehal, og så tilbyder vores veluddannede undervisere dressurundervisning til ryttere på alle niveauer. Har du brug for hestetransport ind eller udland kan vi også være behjælpelige.

Opstaldning i naturskønne omgivelser

Hos Stutteri MR tilbyder vi opstaldning i den flotte danske natur, hvilket giver mulighed for ture i skov, mark og langs vandet. Stutteriet ligger 25 km fra både Viborg og Skive centrum, så der er rig mulighed for at besøge to byer med stor historisk betydning.

Kontakt os angående opstaldning af heste

Har du brug for opstaldning af din hest? Hos Stutteri MR yder vi altid en god service, og tilbyder professionel råd og vejledning, baseret på mange års erfaring.

Kontakt os på telefon 20 14 04 62 eller e-mail info@stutterimr.dk og få et uforpligtende tilbud for opstaldning. Du kan også udfylde vores kontaktformular, med de relevante informationer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.