17-06-2024 Jylland-Fyn-Sjælland
18-06-2024 Sjælland-FynJylland
25-06-2024 Viborg-Sydjylland-Viborg
27-06-2024 Jylland-Fyn-Sjælland
28-06-2024 Sjælland-Fyn-Jylland

Transport af heste på aktuelle tidspunkter

Vi kører løbende ture lokalt i Jylland, og resten af landet. Her er nogle af de planlagte ture i nærmeste fremtid, hvor der er ledig plads.

​Vi gør naturligvis vores bedste for at undgå skader og skrammer på din hest under læsning og transport, men enhver transportopgave er ejers risiko. Se venligst yderligere under vilkår.

Hestetransport​ - transport af heste i hele landet

Stutteri MR tilbyder hestetransport i vores flotte luftaffjedrede lastbil, der kan rumme op til fem heste ad gangen. Fra vores base ved Viborg og Skive kører vi transport af heste rundt i hele Jylland, på Fyn og Sjælland.

Når vi transporterer heste, sørger vi altid for, at hestene har det så godt som muligt under køreturen. Uanset om hesten har fået nyt hjem, eller skal transporteres til en konkurrence, så klarer vi opgaven sikkert, effektivt og til den aftalte tid.

Udover hestetransport tilbyder vi desuden opstaldning af heste, og overnatning nær Viborg og Skive.

International hestetransport

Har du brug for at få transporteret en hest til udlandet, så kan vi også hjælp med det. Vi har mange års erfaring med international hestetransport og Vi har naturligvis de nødvendige tilladelser og godkendelser, der gælder både en kort og lang transport af heste.

Der er kamera ved hestene og temperaturovervågning, ligesom vi undervejs på turen også har mulighed for at fodre og vande hestene, hvorfor der er tale om komfortabel hestetransport, hvor hesten har masser af plads og sikkerheden er i top.

Vi har mange års erfaring i håndtering, læsning og transport af heste. Vi kører gerne lige netop den tur du har brug for eller måske transporten kan tilpasses en tur, hvor der er andre heste med på vejen lejlighedstransport.​

Tilbud på hestetransport

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med hestetransport i hele landet, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Hestetransport tilbydes Nordsjælland, Fyn, Jylland og resten af Danmark.

Hvis du ønsker et tilbud på transport i ind- eller udland, kan jeg kontaktes på telefon 20 14 04 62 eller e-mail info@stutterimr.dk.