Drømmer du om at have din egen hest? Eller er du på udkig efter en ny hest? Hos Stutteri MR har vi både unge og ældre heste til salg. 

Du finder derfor med sikkerhed en sød hest matchende dit niveau, om du er nybegynder eller rutineret. 

Det skal du være opmærksom på med køb af hest

Noget af det vigtigste at være opmærksom på når man ønsker køb af hest, er at det vil være mere tidskrævende end for eksempel katte og hunde. 

Du kan derfor heller ikke på samme måde kalde en hest for et kæledyr, i samme forstand som med en hund eller kat.

Hesten kræver ligeledes et bredere areal den kan aktiveres på, og så er de et flokdyr, der som minimum skal have en anden hest at flokkes med. 

Hvilken hest skal jeg vælge?

Alt efter om det er køb af hest til en nybegynder eller en rutineret rytter, har vi heste til salg i Jylland matchende dit niveau. 

Som udgangspunkt vil en ældre hest egne sig mere til nybegyndere, da de er vant til at flokkes med mennesker og blive reddet. Du får derfor med andre ord en mere rolig hest. 

Vælger du derimod en yngre hest, vil du helt naturligt få flere år sammen med hesten. Ligeledes får du muligheden for at træne den op til at konkurrere til ridestævner, såfremt det falder i din interesse. 

En yngre hest vil derfor være et godt valg til den rutinerede rytter. 

Få rådgivning til det bedste valg af vores heste til salg 

Hvis du ønsker at høre mere om vores forskellige salgsheste, er du velkommen til at kontakte os for yderligere rådgivning. 

Du kan ringe til os på telefon 20 14 04 62 eller e-mail: info@stutterimr.dk. Vi står klar med rådgivning, så du er sikker på at få den helt rigtige hest med dig hjem. 

Ønsker du at få hestetransport i Jylland eller et andet sted i Danmark, kan dette ligeledes arrangeres.